Om oss

Respect Nature. Vi är Brolle Wallmark och Mimi Werner, ett par som bor i Skellefteå, Västerbotten som brinner för att värna om vår fantastiska natur.

Brolle är uppvuxen bland skog och mark i Inbyn, utanför Boden med endast 20 st invånare. Han har sedan han var liten haft ett stort intresse av att få tillbringa sin tid ute i skogen. Allt från att sitta och värma sig vid en sprakande eld en höstmorgon till att ta med sina hundar ut och jaga och få bli ett med naturen.

Mimi är uppvuxen i Kinna, 3 mil utanför Borås och har alltid haft en fin och nära relation med naturen. Som barn var hon och syskonen mycket ute i skogen och har alltid sen dess hittat sina rötter, sitt lugn och sin harmoni i naturen.

Respect Nature är ett bolag som respekterar, prioriterar och värdesätter vår natur. Vi säljer svensktillverkade kvalitetsprodukter av återvunnet material som vi producerar själva. Vi tillverkar våra produkter lokalt av återvunnet material som gynnar både människa och natur. Med omsorg och känsla ger vi materialet en andra chans.

Bolaget har funnits i många år, och nu har vi även tagit det till en högre nivå och öppnat världens första fysiska Respect Nature butik mitt i centrala Skelleftehamn där vi säljer alla våra produkter på plats. Med ett fantastiskt mottagande i Skelleftehamn ser vi fram emot att fortsätta sprida vårt motto att ta vara på naturen  .

Varmt välkommen att hälsa på oss i vår butik eller besök vår webbshop här på hemsidan.

Öppettider

Onsdag – Fredag

11.00 – 17.00

Södra Hamngatan 42

93233 Skelleftehamn

Vänliga hälsningar,

Brolle & Mimi

Nyhetsbrev
Få öppningserbjudande och nyheter först!
Välkomna till oss på RESPECT NATURE - För oss som bryr sig.