RESPECT YOURSELF MASSSAGE

RESPECT YOURSELF

MASSAGE

Att ge till andra startar alltid med att ge till dig själv. Respekta dig själv, ta hand om dig så kan du ge till andra. Ett evigt kretslopp som aldrig sviker dig. Det är attraktionslagen. Därför har vi startat Respect You - Massage 


Nanthana Kanthang

Nanthana är högt utbildad och proffisionell certificerad massör med utbildningsgrund både i Thailand och i Sverige via Naprapat Högskolan. 

Hon har inte bara lång utbildning, hon har även lång praktisk erfarenhet i över 13 år som massör där hon masserat över 10.000 personer under sin karriär.


Av de som fått behandling av Nanthana så säger kunderna:

"Väldigt nöjd, avslappnad, harmonisk, och uppger att de känner sig bättre och deras smärta har lindrats efter en behandling hos Nanthana".


Nanthana behandlar varje kund lika noggrant och använder värmeteknik till alla behandlingar.

- "Jag heter Nanthana Kanthang, 45 år från Thailand.

Jag kom till Sverige för 7 år sedan och flyttade då till Hede. Nu bor jag i Skellefteå sedan juni 2021 och det ska bli så roligt att få komma till Respect Nature och få vara en del av något nytt!

-"Mitt mål är alla som kommer till mig ska vara nöjda och känna sig bättre efter avslutad behandling.
Min massage hjälper dig att åtgärda dålig blodcirkulation, lindra dina smärtor, stelhet, motverka sömnproblem, lindra träningsvärk m.m."- Nanthana