OM OSS

Respect Nature -

a way of living


Hösten 2015 så satt jag i skogen och eldade och kokade kaffe medans jag väntade på upptag från min finska stövare Rickie som jag gjort så många gånger tidigare.

Då började jag tälja på en grankvist som senare skulle till att bli startskottet för Respect Nature.


Kärleken till naturen och till allt som finns i skogen som bara ligger och skräpar. Då började jag fundera om man kunde återvinna det mesta av vad naturen har att erbjuda och tillverka nya saker redskap eller inredning.


Fysisk butik


I mars 2018 startade vi vår första fysiska butik i Skelleftehamn, precis vid havet och nära till naturen. Med ambition om att ta in naturen inomhus och ta vara på allt som skogen har att ge, allt från lokala hantverk, smycken,  bär och svamp till viltkött. 


Vi skapar näst intill alla våra produkter i butiken själva men vi har även tagit in lokala kreatörer som skapar produkter från naturen och ställer ut hos oss. 

Ett fint samarbete mellan människor och naturen. 


Respect Nature- butiken hittar du på Södra Hamngatan 42, i Skelleftehamn, samt en Pop Up Store på Skellefteå Airport med exklusivt utvalda produkter från vår fysiska butik. 

Framtid


Vi tror på framtiden och vi gör allt för att ta vara på naturen och vad den har att ge. Inte bara för oss utan även för våra barns barn och deras barn. I förlängningen ser vi hur vi kan expandera och öppna upp fler fysiska butiker. Just för att fler och fler ska kunna ha möjlighet att enkelt välja det återvunna alternativet istället för de nytillverkade och massproducerade produkterna.  - What you give nature,


nature will give back to you. 


/ Brolle, Mimi & Lee